, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, blog, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, shop/, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, wp, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40,

INTERAKTYWNY PLAN INWESTYCJI

INTERAKTYWNY PLAN BUDYNKU

INTERAKTYWNY PLAN INWESTYCJI

Sprzedane
Zarezerwowane
Dostępne

PLAN MIESZKANIA

LOKALIZACJA

Perła w sercu Szczecina odzyska blask

Historia i nowoczesność splotą się tu nierozerwalnie nadając tej części miasta nowego znaczenia. Malczewskiego 34 już wkrótce stanie się najbardziej pożądanym adresem na mapie Szczecina. To  najbardziej oczekiwana inwestycja w sercu miasta w ostatnich latach. Zrujnowana XIX-wieczna kamienica w sąsiedztwie centrum handlowego Galaxy, jedyny ocalały z wojennych bombardowań zabytek w tej części Szczecina, nie tylko odzyska swój prestiż, ale stanie się sercem niezwykłego przedsięwzięcia deweloperskiego.

 

Fasada zabytku zostanie odtworzona z ogromną starannością zgodnie z wytycznymi Miejskiego Konserwatora Zabytków. Odrestaurowane zostaną detale architektoniczne oraz zdobione balkony. Elewacja odzyska historyczny kolor. Zabytek zyska też nowe otoczenie.

 

Stara architektura zostanie połączona z nowoczesną formą. Będzie to bodaj pierwszy budynek w ten sposób zrewitalizowany w mieście. Bryłę kamienicy otoczy nowoczesna zabudowa. Będzie to piękne, bardzo atrakcyjne miejsce, które stanie się ozdobą tej części miasta.

 

W kontraście do zabytkowej fasady, nowoczesna część będzie bogato przeszklona i wyższa. W obu częściach, historycznej i nowej, będą mieszkania, a na parterze lokale użytkowe. W części zabytkowej kamienicy lokale mieszkalne o wysokości ponad 3m stwarzające możliwość prowadzenia działalności np. biurowej , na 6 piętrze nowej części dwupoziomowe mieszkania z atresolami do własnej aranżacji. Te usytuowane wzdłuż prowadzącej do Galaxy uliczki stworzą zadaszony pasaż, przestrzeń idealną dla kawiarni i restauracji.

 

Przy ul. Malczewskiego 34 powstanie 129 mieszkań o powierzchni od 29 do 100 m kw. Wszystkie funkcjonalnie zaprojektowane, nasłonecznione z dużymi oknami i balkonami.

 

Dla każdego mieszkania będą zapewnione miejsca postojowe, usytuowane w części parteru oraz w podziemiu. Wjazd do garażu jest zaprojektowany od strony Galaxy z windą z poziomu podziemia. Na rowery, wózki dziecięce inne ważne drobiazgi będą komórki lokatorskie.

 

Zakończenie budowy do 09/2023r.

Powierzchnia:

Dostępnośc:

Cena: